Contact

De Middelwaard, biologisch landbouwbedrijf
Martien Reijers en Mirjam Grob
Middelwaard 2 , 6924 SE Loo
Telefoon 0316-261264,
Telefoon mobiel, Martien 06-21290675
fax 373392
Skal nr.6614 (hoort bij EKO keurmerk!)

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
website: www.demiddelwaard.nl

Facebook pagina van de Middelwaard

Grotere kaart weergeven

Routebeschrijving naar de Middelwaard

De Middelwaard is de enige buitendijks gelegen boerderij (pal aan de Rijn gelegen ) langs het dijktraject van het Looveer tot het dorp Loo Bereikbaar vanaf de plaatsen Westervoort of via Duiven /Loo (weg met veel drempels)

Vanaf het dorp Loo op de Loodijk gekomen slaat men rechtsaf, dan de eerste (boerderij)-afslag van de dijk links nemen, links aanhouden op de “eigen weg”.

Vanaf Westervoort

Onderaan de brug ( de “oude IJsselbrug”) rechtdoor de kruising over gaan.
Voorrangsweg volgen langs de spoordijk blijven rijden, tot een spoortunneltje aan je linkerzijde verschijnt, op deze kruising sla je rechtsaf. (eigenlijk gaat men vanaf hier rechtdoor tot de dijk )
Rechtdoor tot op een rotonde.
Op de rotonde ook weer rechtdoor ( Bord “veerpont HUISSEN” volgen.)
(In de voorrangsbocht rechtsaf slaan . = eigenlijk rechtdoorrijden op de Klapstraat.
Klapstraat uitrijden tot op de Rijndijk/Schans.
Bovenaan de dijk linksaf slaan
Volg de de dijk circa 2 kilometer. Dan zie je de afrit naar de pont. Daar ga je NIET de dijk af, maar volg de dijk nog zo’n 500 meter. Aan je rechterhand ligt daar onze boerderij in de uiterwaarden.

Komende vanaf de A12
Neem je de afslag Westervoort. Bij het begin van de bebouwde kom van Westervoort het grote kruispunt met stoplichten recht oversteken. (westervoort Zuid volgen. ) Dan ga je de derde weg naar rechts. Je kunt dan de borden (veerpont naar) “HUISSEN” volgen. Op de dijk gekomen, linksaf geslagen, volg je de dijk ongeveer 3 kilometer. Dan zie je de afrit naar de pont. Daar ga je NIET de dijk af, maar volg de dijk nog zo’n 500 meter. Aan je rechterhand ligt daar onze boerderij in de uiterwaarden.

Komende vanaf Doesburg N335
zie hierboven vanaf de kruising met de A12

Komende vanaf de A15
En/of van de A325 ( snelweg Nijmegen –Arnhem)

Neem je vlak voor Arnhem de N325 oftewel Pleyroute (aangegeven met afslag Zutphen Oberhausen)

Zodra je over de brug heen bent direct links voorsorteren om de afslag “Westervoort” te nemen. Borden Westervoort volgen tot je op de volgende brug bent.

Vanaf Arnhem centrum
Vanaf Arnhem centrum is het een half uur fietsen. Neem de "oude IJssel brug" naar Westervoort, sla dan onderaan de brug rechtsaf de Dorpstraat in, zo kom je na 800 meter aan het einde van de Dorpstraat boven op een dijk. Ga daar linksaf de Rijndijk op, na +/- 5 of 6 kilometer (rijndijk/schans/Loodijk)fiets je de afslag van de veerpont voorbij.!!!!!!!!! DAn zie je de middelwaard al voor je liggen, 600meter na de veerpontafslag ga je rechtsaf de dijk af DE Middelwaard op, over een weggetje vol gaten ! (pas op! ) Links aanhouden en je bent er.

Nieuws

Er is een leuke en informatieve film gemaakt over de biologische oesterzwamteelt door Harrie Terhorst van Mozaiek TV .  Klik hier voor de link naar de film.

Omstreeks 10 oktober 2024 zijn er weer rundvleespakketten.

Vraag meer informatie aan op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Op De Middelwaard  is de bijzondere combinatie te vinden  van een gemengd  biologisch landbouwbedrijf met een specialisme van oesterzwamteelt .  Sinds 1984 worden er biologische oesterzwammen gekweekt, ook de voedingsbodem hiervoor wordt zelf gemaakt. Deze wordt samengesteld uit biologisch stro  en hooi uit het landbouwbedrijf. 

 

Nieuwe website

Onze website is sinds 2012 online, kijk vooral verder om te zien wat we zoal doen op De Middelwaard